Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowiłem napisać taki mini temacik odnośnie waszego i mojego Hobby...

Postarajcie się o nim opowiedzieć jak najwięcej :)

Tylko nie zmyślajcie ani nie piszcie bezsensownych wypowiedzi proszę o same posty o waszym Hobby :)

Możliwe że był taki temat bo w tym dziale nie jestem długo wiec jeżeli tak było to proszę o usunięcie i zapomnieniu o tym.

Opublikowano

Moim hobby : Wschodnie sztuki walki , słuchanie muzyki rap jak i również pisanie tekstów do ów stylu , Piłka nożna .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Hobby: Otóż zabawnym jest, że o to akurat rozpytowujecie. Hm, jakby się nad tym zastanowić wszystko za co się zabrałem stało się po częsci moim hobby, czymś, do czego powracam, co sprawia mi przyjemność. Kulinaria jest moim hobby to nie podlega wątpliwością. Ach te czasy gdy rodzice byli dumni gdy zrobiłem kanapkę z szynką.. to nic, że tak naprawdę to była bułka z serem, ważna była motywacja do dalszych działań. To mnie napędzało, dawało mi sił. Coraz to nowsze potrawy, początkowo niewinnie, jakieś omlety, naleśniki, jajecznice wszelkiej maści. Potem postanowiłem się zabrać za bardziej ambitne dania. Hmm, Krewetki zawijane w boczek, albo małże z niewielką ilością cząbru. Krewetki to było nie lada wyzwanie, trudno się rozcinało pancerze. Dodatkowo szybko się psuły, jakoś po 2 dniach były nie do zjedzenia! Natomiast większość ludzi myśli, że krewetki to danie tylko dla ludzi zamożnych, burżujów. To już nie jest komuna, mamy łatwy dostęp do wszelkiego rodzaju pożywienia i powinniśmy z tego korzystać. Krewetki można dostać choćby w biedronce za rogiem. Ch*j z tym, że mrożone. Kolejnym hobby jest komputer. Nie tyle co KOMPUTER, a raczej gry komputerowe. Prawdą jest, że miałem z informatyki na koniec 5, ale gimnazjum to tak podstawowy materiał, iż nie ma się czym szczycić, przynajmniej w moich odczuciach. A ulubionych gier mam wiele - klasyki "Diablo II", "Dungeon Keeper II" "Heroes of Might and Magic III" "Hitman Codename47" no i te nowsze gierki - "Battlefield Bad Company 2". Ogólnie najbardziej lubię FPS i RPG. Kiedyś kochałem strategie, nie wiem czemu ta miłość minęła.. Może dlatego, że uznałem, iż wymagają ode mnie zbyt dużo? Lubię taką odmóżdżającą rozgrywkę, aby tylko ponakurwiać w przeciwników nie myśląc o jakieś taktyce. Hobbym mym można też w sumie nazwać sport, ale najbardziej lubię Koszykówkę, siatkówkę i piłkę nożną. Może i najbardziej predyspozycje mam do kosza, ze względu na mój niebagatelny wzrost. Lubię jednak wszystkie te sporty..